skip to Main Content

În vigoare din: 01 Noiembrie 2017

Politica noastră de returnare și garanție constituie o parte inerentă a Termenilor de vânzare și de service. Orice termeni utilizați dar nedefiniți în această secțiune vor avea înțelesul atașat acestora în Termeni și Conditii.

Garanția

Beaconit Beacon, Beacon cu baterie dublă, Beacon rezistent, Gateway, USB-Beacon, Beacon Pro (“Beaconi”) beneficiază de o garanție de 24 de luni pentru hardware; cu excepția “Beacon Card” (“Beacon”) cu garanție de 12 luni pe hardware – cu excepția bateriilor – începând de la data expedierii (“Perioada de garanție”). În cazul în care hardware-ul beaconilor noștri va funcționa defectuos în orice moment în timpul perioadei de garanție din cauza unei defecțiuni de producție, îi vom înlocui gratuit (“Garanție”). Rețineți că garanția nu este obligatorie în cazul în care costul aproximativ al transportului depășește prețul beaconilor pe care doriți să îi schimbați, caz în care putem refuza să îi înlocuim.

Excluderi

Garanția este nulă în următoarele cazuri:

  • Beaconii sunt folosiți sau stocați necorespunzător (ceea ce poate fi considerat in mod rezonabil necorespunzător penutr un aparat electric),
  • Distrugeri datorate apei sau umidității,
  • Distrugeri intenționate, accidentale sau din neglijentă,
  • Defecțiuni fizice sau folosire incorectă, adică răsucirea, îndoirea, răsucirea, tăierea
  • Deteriorările cauzate de forța majoră (cum ar fi vreme rea) sau de perturbațiile electrice (cum ar fi o creștere a puterii)
  • Modificările firmware-ului,
  • Modificări ale carcasei,
  • Blocarea componentelor, adică deplasarea sau modificarea conectorilor sau a altor componente fixe
  • Expunerea la radiații periculoase sau substanțe chimice caustice.

Avem dreptul de a determina, cu bună-credință și la discreția noastră, dacă greșeala de producție a provocat disfuncționalitatea sau a apărut din cauza unuia dintre motivele menționate mai sus.

Folosirea garanției

Dacă doriți să folosiți Garanția, trebuie să ne anunțați mai întâi prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@beaconit.ro și să colaborați cu bună-credință cu echipa noastră în găsirea unei soluții eficiente a problemei și, dacă nu o rezolvăm, cu privire la condițiile specifice de înlocuire și livrare a beaconilor defecți.

Veți fi răspunzător pentru toate costurile de expediere și posibilele daune dacă expediați Beacon-urile defecte fără o consultare prealabilă, conform paragraf precedent, sau ignorați instrucțiunile noastre (în special cu privire la conținutul conosamentului sau la ambalajul corespunzător).

Politica de Returnare

Ne luam foarte în serios clientii si ne asteptam la acelasi lucru in schimb. Prin urmare, nu ne imaginăm dreptul de returnare al beaconilor care funcționează corespunzător. Termenii și condițiile noastre descriu drepturile dvs. în cazul în care se livrează balize în condiții nesatisfăcătoare.

Drepturile consumatorilor din țara dvs.

Pentru consumatorii care intră sub incidența legilor sau reglementărilor privind protecția consumatorilor din țara lor de cumpărare sau, dacă este diferită, țara lor de reședință, beneficiile conferite de Garanția noastră sunt în plus față de toate drepturile și căile de atac transmise de aceste legi și reglementări privind protecția consumatorilor, inclusiv, dar fără a se limita la aceste drepturi suplimentare. Acești consumatori pot, de asemenea, să aibă dreptul de a returna balize în anumite perioade de timp după cumpărare. Dacă sunt îndoieli, vă rugăm să ne contactați prin trimiterea unui formular de contact disponibil la adresa https://www.beaconit.ro/contacteaza-ne/  și vom încerca să vă ajutăm în stabilirea drepturilor dvs. You’re able to find more in depth specifics jogos casino online ganhar dinheiro. de consum. Rețineți că nu va fi un sfat juridic, ci doar o asistență prietenoasă și că nu putem garanta că soluția noastră va fi exactă.

NOTĂ REFERITOARE LA GARANȚIE

BEACONII LIVRAȚI ÎN CONEXIUNE CU ACORDUL SUNT LIVRAȚI “CA ATARE”. ÎN CAZUL GARANȚIEI DESCRISE MAI SUS, NU FACEM SI DECLARĂM EXPRES ÎN ORICE GARANȚIE SAU REPREZENTARE CU PRIVIRE LA BEACON SAU IMPLICIT, INCLUZÂND, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA, GARANȚIILE IMPLICITE DE VANDABILITATE, ADECVARE PENTRU UN SCOP SPECIFIC, PERFORMANȚA , PRECIZIA, FIABILITATEA ȘI NEÎNCĂLCAREA. BEACONIT  NU GARANTEAZĂ CĂ FUNCȚIONAREA BEACONILOR VA FI NEÎNTRERUPTĂ SAU FĂRĂ EROARE SAU CĂ BEACONII VOR CONFIRMA TOATE AȘTEPTĂRILE VOASTRE SAU ALE TERȚEI PĂRȚI.

NICI O INFORMAȚIE VERBLĂ SAU SCRISĂ, FURNIZATĂ DE REPREZENTANȚII SAU DE ANGAJAȚII NOȘTRI, POATE ADAUGA O GARANȚIE SAU ÎN ORICE CAZ NU POATE CREȘTE DOMENIUL DE APLICARE A OBLIGAȚIILOR NOASTRE.

Înlocuirea produselor

Ne pasă de clienții noștri.

Prin urmare, vă putem permite să înlocuiți beaconi sau baterii disfuncționale chiar dacă Garanția a expirat deja sau este anulată din motivele prezentate mai sus și, în unele cazuri, să returnați Beaconii din alte motive, dar condițiile de înlocuire sau returnare să fie determinată individual, la discreția noastră deplină.

Back To Top