skip to Main Content

În vigoare: Noiembrie 1, 2017

Acest site https://beaconit.ro (acest “Site”) este administrat de compania Innovative Media Production srl cu sediul în România, Ilfov, Sat Rosu, Comuna Chiajna, Str. Rezervelor nr. 39 bis, și este înregistrat ca “Beaconit”, “Beaconit.ro”. Site-ul oferă și cuprinde informații despre produse și gestionarea produselor, conturi de utilizatori, conținut, raportare de date, alte materiale educaționale și un magazin unde puteți achiziționa produsele bazate pe tehnologia Bluetooth, printre altele, Smart Beacon, Tough Beacon, USB Beacon , Cloud Beacon și Smart Beacon Two (“Beacon”).

Acești Termeni și Condiții, împreună cu Politica de confidențialitate și Condițiile de Returnare și Garanție, formează acordul (“Contractul”) dintre dvs. și noi și guvernează achiziția de Beacons și accesul dvs. la utilizarea site-ului oferit de noi, dvs. sau entității (companie, instituție, organizație sau altă entitate) pe care o reprezentați (“dvs.”). Prin accesarea sau utilizarea site-ului sau achiziționarea de beaconi, sunteți de acord cu Contractul. De asemenea, sunteți de acord că aveți autoritatea de a lega organizația pe care o reprezentați de termenii stabiliți în Contract.

Dacă nu sunteți de acord cu Contractul, vi se interzice accesarea și / sau efectuarea oricăror achiziții prin intermediul site-ului.

ACEST ACORD CONȚINE, PRINTRE ALTELE, O PREVEDERE DE ARBITRAJ CONȚINÂND RĂSPUNSUL LA ACȚIUNE DE RENUNȚARE.

Modificarea Acordului

Beaconit.ro poate modifica acest Acord din când în când și va face o încercare rezonabilă de a vă notifica prin punerea la dispoziție a versiunii revizuite prin intermediul site-ului, iar o dată actualizată această revizuire va indica faptul că au fost efectuate modificări. Noul acord va avea efect atunci când este postat pe website. Utilizarea site-ului după eventualele modificări sau revizuiri va indica acceptarea oricărei clauze modificate sau revizuite a Acordului. Dacă nu sunteți de acord cu termenii modificați sau revizuiți, atunci nu accesați și nu utilizați acest site. Beaconit.ro poate, de asemenea, să rezilieze acest Acord în orice moment fără notificare prealabilă. În caz de reziliere, nu mai sunteți autorizat să accesați Site-ul, iar restricțiile impuse dvs. în ceea ce privește Site-ul și Beaconi, inclusiv negările, limitările răspunderilor și restricțiile la export prevăzute în prezentul acord vor continua să fie valabile.

Plasarea comenzilor

Puteți achiziționa Beaconi vizitând magazinul nostru online de pe site-ul nostru și completând formularul de comandă corespunzător. Odată ce finalizați comanda, Beaconit.ro va trimite imediat confirmarea electronică acceptând Comanda, precum și stabilind termenii finali ai livrării sale (“Confirmare”). Confirmarea poate conține în special: data estimată a expedierii și livrării, prețul brut pentru beaconii comandați, costurile de livrare, taxele, precum și orice alte informații relevante pentru Ordin care pot fi prevăzute la data emiterii Confirmării. În nici un caz, Beaconit.ro nu va fi tras la răspundere pentru eventualele erori, omisiuni sau inexactități în conținutul Comenzii.

Orice ajustare a Comenzii va fi supusă unei acceptări explicite în scris a lui Beaconit.ro. Pentru a evita orice dubiu, lipsa răspunsului Beaconit.ro nu va fi considerată acceptare a unei cereri de modificare a ordinului.

Suspendarea și anularea unei comenzi

S-ar putea să existe ocazii rare când Beaconit.ro confirmă comanda dvs., dar află că nu poate furniza beaconii comandați. Vă vom contacta pentru a vă asigura o soluție alternativă sau pentru a rearanja programul de livrare. În cazul în care nu putem ajunge la un acord cu privire la noile termene de livrare sau de a furniza Beaconii comandați, Beaconit.ro va anula ordinul și va rambursa integral valoarea comenzii dvs, iar Beaconit.ro nu va avea nici o răspundere față de dvs. pentru orice daune legate de suspendarea și anularea comenzii.

Beaconit.ro va avea dreptul să suspende executarea unei comenzi în situația nerespectării necorespunzătoare a Contractului, până când toate încălcările și efectele lor vor fi redresate într-un mod satisfăcător pentru Beaconit.ro. În cazul oricăror circumstanțe neprevăzute care depășesc controlul Beaconit.ro, care fac imposibil, dăunătoar sau nerezonabil de dificil pentru Beaconit.ro să execute Comanda, perioada de executare a Comenzii va fi prelungită automat până la expirarea circumstanțelor sau Comanda va fi anulată, conform deciziei Beaconit.ro și la discreția sa deplină.

Dacă Beaconit.ro anulează o comandă după ce a fost facturată, vă va contacta direct pentru a explica problema și pentru a restitui suma facturată dacă nu se ajunge la nici un acord sau altă soluție între Beaconit.ro și dumneavoastră.

Comenzi personalizate

Numărul maxim de beaconi care pot fi achiziționate prin magazinul nostru online este de 50 (“Cantitatea maximă”).

În cazul unei calități necorespunzătoare sau unor comenzi mai mari decât cantitatea maximă, producția și termenul de livrare pentru orice comandă personalizate de beaconi vor fi discutate și convenite separat în prealabil în scris, înainte de începerea producției pentru astfel de beaconi. Contactați-ne la contact@beaconit.ro pentru orice întrebări.

Plata

În timpul plasării unei comenzii, vi se va solicita să furnizați informațiile dvs. de plată. Acceptăm toate cardurile de credit majore, inclusiv MasterCard, Visa și Maestro. În unele cazuri, puteți să plătiți și prin intermediul unui transfer bancar obișnuit.

Vă rugăm să rețineți că, în afară de prețul pentru Beaconi și transport, dacă este cazul, sunteți responsabil de plata tuturor taxelor, cotizațiilor și altor costurilor vamale care pot apărea în legătură cu comanda dvs.

Prețurile afișate sunt în Euro. Rețineți că prețul total de achiziție poate fluctua conform cursului de schimb dacă contul dvs. se află într-o altă valută. În plus, emitentul cardului de credit vă poate percepe taxe și comisioane de conversie valută, ceea ce poate, de asemenea, să majoreze costul total al achiziției. Contactați banca dvs., emitentul cardului dvs. de credit cu privire la aceste taxe.

Prețul și reducerile sau corecțiile de preț

Beaconit.ro își rezervă dreptul de a modifica prețurile pentru produsele afișate în Magazin în orice moment și de a corecta erorile de tarifare care pot apărea din greșeală.

Executarea și împachetarea comenzilor

Beaconit.ro va depune toate eforturile pentru a trimite beaconii comandați în conformitate cu Confirmarea Comenzii și Contract, în special pentru a le livra cât mai repede posibil, într-un pachet care să asigure siguranța și integritatea lor. Fără a aduce atingere celor de mai sus, recunoașteți că timpul de livrare poate fi prelungit din cauza unor circumstanțe care nu țin de controlul Beaconit.ro, și anume inspecții personalizate neașteptate, prelungite sau numeroase sau perturbări neprevăzute în transport. Nu suntem responsabili pentru aranjamentele vamale din jurisdicția dvs. și nu avem control asupra acestui proces.

Sunteți de acord că Beaconit.ro nu va fi obligat să execute Comanda până la primirea tuturor plăților datorate pentru aceasta.

Livrarea comenzilor

Fie dvs., fie unul dintre angajații sau agenții dvs. autorizați să ridicați lotul (toți denumiți “Destinatarul”) trebuie să confirme primirea comenzii printr-o semnătură personală a conosamentului. Destinatarul este obligat să examineze cu atenție beaconii livrați la primirea acestora, atât în ceea ce privește calitatea, cât și cantitatea.

Destinatarul trebuie să raporteze imediat administratorului de transport și Beaconit.ro. (prin e-mail și / sau prin telefon) toate daunele aparente, defectele sau discrepanțele lotului care sugerează daune sau defecte ale beaconilor și / sau discrepanțe cantitative ale lotului, precum și confirmarea acestui fapt pe conosament. Beaconit.ro va examina reclamația. Numai în cazul în care Beneficiarul își îndeplinește obligațiile de raportare și Beaconit.ro stabilește că faptele din speță indică faptul că reclamația este justificată, Beaconit.ro va înlocui imediat pe cheltuiala proprie unitățile defecte de beaconi sau va trimite numărul lipsă de unități. Alte modalități de compensare pentru comenzile incomplete sau defecte sunt explicit excluse.

Riscul de pierdere; Responsabilități

Odată ce acesti beaconi vor părăsi sediul nostru, vă asumați întreaga responsabilitate pentru toate reclamațiile, pierderile, daunele, răspunderea sau cheltuielile generate de actele dvs.,de neglijență sau omisiuni, precum și angajații sau agenții dvs. și agenții de transport, manipulare, formalitățile legate de controalele vamale și alte cerințe legislative.

Înlocuirea Bateriilor

Bateriile din unii dintre beaconii noștrii pot fi înlocuite fără unelte speciale și o puteți face pe cont propriu. În timp ce procesul de înlocuire în sine este simplu și ușor, trebuie să aveți grijă să scoateți și să înlocuiți în siguranță bateria pentru a vă asigura că becul va funcționa corect după înlocuire. În cazul în care distrugeți sau deteriorați Beaconul la înlocuirea bateriei, nu putem garanta că Beaconul va funcționa după înlocuirea bateriei, iar Garanția noastră (așa cum este descrisă în documentul Retur & Garanții) nu va acoperi daunele.

Folosim baterii standard care ar trebui să fie disponibile oriunde în lume. Dacă aveți vreodată nevoie de baterii noi și nu găsiți înlocuiri adecvate, contactați-ne, vă vom ajuta să găsiți tipul potrivit.

Beaconi cu baterii care nu se pot înlocui

Unii beaconi au baterii care nu pot fi înlocuite de către utilizator fie datorită naturii speciale a bateriei, fie datorită faptului că carcasa nu este proiectată să fie deschisă. Pentru astfel de Beaconi, Beaconit poate garanta doar că hardware-ul va funcționa așa cum a fost proiectat pentru viața Beaconilor. Odată ce bateria s-a descărcat, proprietarului beaconului respectiv îi revine sarcina de a prelua semnalele și bateriile într-o instalație de reciclare adecvată.

Înregistrarea

Utilizatorii neînregistrați pot accesa Site-ul pentru a examina informațiile publicate pe Site, dar aceștia trebuie să se înregistreze pentru a accesa anumite funcții ale Site-ului și pentru a achiziționa beaconi în Magazinul nostru.

Pentru a plasa o comandă și a accesa anumite funcții ale Site-ului, trebuie să creați un cont de utilizator (“Contul”). Unele informații despre dvs. sunt necesare pentru a procesa comanda dvs., inclusiv o adresă de e-mail validă (numele dvs. de utilizator) și detaliile de plată / expediere. Contul dvs. este utilizat pentru a procesa Comanda dvs., pentru a gestiona Beaconii și pentru a vă oferi asistență pentru clienți. Vă rugăm citiți Politica de confidențialitate pentru mai multe informații

Sunteți de acord să nu vă dezvăluiți parola altor persoane și că veți fi singurul răspunzător pentru orice activități sau acțiuni întreprinse în contul dvs., indiferent dacă sunteți autorizat sau nu. Trebuie să ne informați imediat despre utilizarea neautorizată a parolei sau Contului. Nu suntem răspunzători pentru nici o pierdere sau deteriorare din cauza nerespectării acestor condiții. Sunteți de acord că informațiile pe care ni le furnizați vor fi adevărate, exacte, actuale și complete. Prin crearea unui Cont, sunteți de acord să vă furnizați notificări în baza Acordului; si catre noi prin utilizarea de inregistrari electronice pentru a stoca informatiile legate de Contract si alte contracte intre dumneavoastra si Beaconit. Examine caça niquel valendo dinheiro.

Notificări privind drepturile de autor și utilizarea conținutului site-ului

Conținutul site-ului este protejat de dreptul de autor și de alte legi ale Statelor Unite, ale Uniunii Europene, ale țărilor cu care Uniunea Europeana are tratate precum și ale altor jurisdicții. Cu excepția cazului în care este specificat altfel intr-un acord scris pe care îl aveți cu Beaconit, nu aveți dreptul să modificați, să copiați, să reproduceți, să republicați, să încărcați, să transmiteți, să transferați sau să distribuiți în vreun fel conținutul acestui site. Puteți descărca conținut de pe acest site exclusiv pentru uz personal, necomercial, cu condiția să păstrați intacte toate drepturile de autor și alte notificări de proprietate. Orice copie a conținutului trebuie să includă nota privind drepturile de autor Beaconit.ro: © 2017 Beaconit. Toate drepturile rezervate.

Servicii terțe, website-uri sau alte resurse

Site-ul, inclusiv blogul nostru, poate conține legături, conținut sau resurse furnizate de terțe părți (“Resursele terților”). Când accesați resurse terțe, nu suntem responsabili sau răspunzători pentru disponibilitatea, precizia, funcționalitatea resurselor terță parte, respectarea politicilor terților sau legalitatea acestora. De asemenea, sunteți de acord că Beaconit nu are control asupra resurselor terță parte. Dvs. sunteți singurul responsabil și vă asumați orice risc care decurge din utilizarea de către dvs. a unor astfel de site-uri, servicii sau resurse.

Confidențialitatea

Scopul nostru este de a face site-ul cât mai simplu și mai util posibil. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să colectăm și să procesăm anumite informații de la dvs. atunci când utilizați site-ul. Puteți găsi mai multe detalii despre practicile noastre privind informațiile pe care le colectăm în Politica de confidențialitate. Informațiile, inclusiv, dar nu se limitează la, informațiile personale colectate prin intermediul Site-ului pot fi stocate și procesate în Uniunea Europeană, în Statele Unite sau în orice altă țară în care Beaconit sau filialele sau agenții săi își păstrează facilitățile. Prin utilizarea serviciului, sunteți de acord cu orice astfel de transfer de informații în afara țării dvs.

Datorită naturii site-ului și a beaconilor, este posibil ca informațiile private să poată fi colectate de clienții Beaconit sau de alte părți terțe afiliate, iar aceste informații pot fi stocate, transmise, procesate sau puse într-o altă formă de utilizare cu unele sau toate serviciile sau resursele oferite de Beaconit (cum ar fi serverele și bazele de date etc.). Colectarea și utilizarea acestor informații are loc în afara cunoștințelor și competențelor companiei Beaconit. Beaconit nu este în niciun fel responsabil pentru orice probleme de confidențialitate cauzate (intenționat, accidental sau prin alte eșecuri) de către un client al Beaconit sau o parte terță afiliată. Partea terță în cauză este responsabilă pentru respectarea și aplicarea propriilor politici de confidențialitate, a acordurilor de licență și a condițiilor de furnizare a serviciilor. Consultați Politica de confidențialitate pentru mai multe informații.

Declarații

Utilizarea de către dvs. a Site-ului și a oricărei alte caracteristici sau servicii oferite de Beaconit.ro este la discreția și pe riscul dvs. În scopul acestei secțiuni, această Declarație include și Beaconii vânduți de Beaconit. Nu vom fi responsabili pentru nici o daună la calculatorul sau la dispozitivul dvs. mobil, pierderi de date, vătămări corporale, pagube materiale sau alte daune care rezultă din utilizarea de către dvs. a site-ului sau a beaconilor.

FĂRĂ A SE ADĂUGĂ NIMIC CONTRAT LA PROVIZIOANELE DIN RETUR ȘI GARANȚIE, SITE-UL ȘI BEACONII SUNT FURNIZATE “CA ATARE” ȘI “DISPONIBILI”, FĂRĂ NICIUN FEL DE GARANȚII, EXPLICITE SAU IMPLICITE. COMENTARIILE ȘI ALTE MATERIALE POSTATE PE SITE NU SUNT DESTINATE A FI SUB FORMĂ DE CONSULTANȚĂ PE CARE SĂ VĂ BAZAȚI EXCLUSIV DECI BEACONIT DE DECLARĂ LIPSIT DE RESPONSABILITATE PENTRU TOT CE FACE OBIECTUL ACESTEI DECLARAȚII.

CONFORM PERMISIUNILOR LEGILOR APLICABILE, BEACONIT DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, INCLUZÂND, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA, GARANȚIILE IMPLICITE DE VANDABILITATE ȘI ADECVARE PENTRU UN ANUMIT SCOP, TITLU ȘI NEÎNCĂLCARE DE ALTE CONDIȚII, GARANȚII ȘI ALȚI TERMENI CARE POT FI IMPLICIT ÎN ALTĂ PARTE DIN STATUT, LA LEGEA COMUNĂ, LA DREPTUL CIVIL, LA DREPTUL DE CĂTRE ACȚIUNE ÎN LEGĂTURĂ CU SITE-UL ȘI BEACONI. BEACONIT NU GARANTEAZĂ CĂ SITE-UL SAU BEACONII, INCLUSIV SERVICIUL UTILIZAT PENTRU OPERAREA SITE-ULUI SAU BEACONILOR, VA FI NEÎNTRERUPT SAU FĂRĂ FĂRĂ ERORI, CĂ DEFECȚIUNILE SUNT CORECTATE SAU CĂ SITE-UL SAU SERVERUL ESTE PERMANENT DISPONIBIL SAU NU ESTE VIRUSAT.

Nu furnizăm garanții privind securitatea, precizia, fiabilitatea, oportunitatea și performanța site-ului și a beaconilor; sau că site-ul va fi fără erori sau că erorile vor fi corectate. Beaconit și licențiatorii săi nu vor fi răspunzători și sunteți singurul responsabil pentru toate și toate costurile asociate cu accesarea, utilizarea, întreținerea, repararea și corectarea oricărui echipament pe care îl utilizați pentru a accesa sau a utiliza Site-ul sau Beacon-urile.

Nu suntem responsabili pentru transcrierea incorectă sau inexactă a informațiilor; probleme legate de orice echipament sau software asociat cu Site-ul sau cu beaconii utilizați de dvs.; eroare umană în afara controlului nostru rezonabil; orice întrerupere, ștergere, omisiune, degradare, defect sau defectare a oricărei rețele telefonice sau a transmisiei electronice; sau probleme legate de incapacitatea de a accesa Site-ul sau Beaconii.

Nu suntem responsabili pentru problemele de confidențialitate sau defecțiunile cauzate de dvs., de un client Beaconit.ro sau de o terță parte afiliată în alt mod; care utilizează serviciile furnizate de Site pentru colectarea, stocarea, procesarea sau utilizarea în alt mod a informațiilor sensibile; dacă cauza este intenționată, accidentală sau din cauza unui alt eșec. Utilizarea informațiilor descrise în acest paragraf are loc în afara cunoștințelor și competențelor Beaconit.ro. Sunteți responsabil pentru respectarea și aplicarea propriilor politici de confidențialitate, a contractelor de licență și a termenilor și condițiilor de furnizare a serviciilor.

Despăgubiri

Sunteți de acord să apărați, despăgubiți și să țineți Beaconit, directorii, angajații și agenții săi, nevinovați de la și împotriva oricărei reclamații, datorii, daune, pierderi și cheltuieli; inclusiv, fără limitare, onorariile și costurile avocatului rezonabile care decurg din sau în orice fel sunt legate de acestea; accesul sau utilizarea site-ului sau a beaconilor; încălcarea acordului; sau încălcarea dreptului terților, inclusiv, fără limitare, orice drept de proprietate intelectuală, publicitate, confidențialitate, proprietate sau drept de confidențialitate.

Limitarea Despăgubirilor

ÎN NICI UN CAZ, INCLUZÂND, FĂRĂ A SE LIMITA LA NEGLIJENȚA BEACONIT, FUNCȚIONARII, DIRECTORII, ANGAJAȚII SAU AGENȚI, AFILIAȚII SAU COMPANII TERȚE NU RĂSPUNDEM PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE, SPECIALE SAU CONSECVENTE, REZULTATE SAU LEGATE DE UTILIZAREA SITE-ULUI, A MATERIALELOR DISPONIBILE LA SAU PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI SAU A ORICAROR STOCURI VÂNDUTE DE BEACONIT, LICENȚIATORII SAU AGENȚII ȘI DISTRIBUITORII LOR. DACĂ NU SUNTEȚI DEZAMĂGIȚI CU SITE-UL, SAU ORICE MATERIALE PREZENTATE DE CĂTRE SAU PRIN SITE SAU CU ACEST ACORD; OPȚIUNEA DUMNEAVOASTRĂ ȘI EXCLUSIVĂ ESTE DE ÎNCĂLCARE A UTILIZĂRII SITE-ULUI.

Excluderi

Unele jurisdicții nu permit excluderea anumitor garanții sau limitarea răspunderii pentru daune secundare sau accidentale, astfel încât limitările de mai sus s-ar putea să nu vi se aplice.

În eventualitatea unor contradicții între prevederile Termenilor si Conditiilor și Retururi & Garanții, prevalează prevederile versiunii Retururi și Garanții.

Notificări privind încălcarea drepturilor de autor

Dacă credeți că drepturile dvs. de proprietate intelectuală sunt încălcate de orice conținut de pe site, trimiteți-ne o notificare scrisă utilizând informațiile de contact disponibile pe site. Solicităm o formă de dovadă și o declarație oficială că sunteți sau reprezentați proprietarul drepturilor de proprietate intelectuală și că sunteți de bună credință că drepturile dvs. sunt încălcate sau că există o utilizare neautorizată a proprietății intelectuale pe site. De asemenea, avem nevoie de un timp rezonabil pentru a răspunde sau a remedia situația după cum este cel mai potrivit. Nu suntem responsabili pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală și nu suntem în măsură să luăm măsuri împotriva acestora atunci când proprietatea respectivă nu este stocată sau transmisă prin intermediul site-ului Beaconit sau prin serverele și rețelele utilizate pentru a opera Site-ul.

Asigurările de conformitate cu exportul Uniunii Europene

Sunteți de acord că toate produsele, serviciile, datele proprietare, know-how-ul, software-ul sau alte date sau informații (denumite în continuare “Produse”) obținute de la Beaconit, inclusiv orice produs derivat din acestea, se supun legilor în vigoare. În consecință, utilizarea, exportul și reexportul acestora pot fi restricționate sau interzise. Dumneavoastră și afiliații dvs. sunteți de acord să obțineți înainte de export, o autorizație din partea agenției aplicabile (fie în scris, fie în conformitate cu regulamentul aplicabil). Prin urmare, sunteți de acord că nici dvs., nici filialele sau filialele dvs. nu veți exporta, reexporta, transfera sau elibera direct sau indirect sau nu veți face export sau reexport niciun astfel de Produse sau orice Produs Direct al acestuia către orice destinație sau entitate (inclusiv resortisanții lor) aflată sub embargo sau sancționată în UE, cu excepția cazului în care obțineți înainte de export, o autorizație din partea agenției aplicabile (fie în scris, fie în conformitate cu regulamentul aplicabil). De asemenea, sunteți de acord că niciun Produs primit de la Beaconit nu va fi angajat în mod direct sau indirect în aplicații militare și în special în cazul utilizărilor finale armate sau în orice alt mod transferat către o altă parte pentru o astfel de utilizare finală. Această cerință va rămâne în vigoare după încetarea sau expirarea prezentului acord.

Controlul exporturilor din Statele Unite și țările restricționate

Utilizând Site-ul și / sau cumpărând beaconi, declarați și garantați că nici dvs., nici entitatea dvs. nu se află într-o țară care face obiectul unui embargo al guvernului SUA sau care a fost desemnat de guvernul SUA drept “terorist” și nu sunteți înscris pe lista guvernelor americane ca interzis sau restricționat. De asemenea, nu veți utiliza Site-ul, materialele furnizate în acesta și beaconii pentru orice scop interzis de legislația S.U.A., inclusiv dezvoltarea, proiectarea, fabricarea sau producerea de rachete sau arme nucleare, chimice sau biologice.

Marca înregistrată

Sigla Beaconit.ro este o marcă comercială a companiei Innovative Media Production srl și / sau afiliaților săi. Anumite nume de produse, nume de marcă și nume de companii menționate în acest site pot fi mărci comerciale ale proprietarilor respectivi.

Clauza de arbitraj și clauza de selectare a forumului

Orice controverse, contestații, cereri, reclamații sau cauze de acțiune, inclusiv interpretarea și domeniul de aplicare al acestei clauze și arbitrajul controversei, disputei, cererii, numărului, revendicării sau cauzei de acțiune între dvs. și Beaconit .ro sau succesorii sau adjudecanții săi, vor fi soluționați exclusiv prin arbitraj obligatoriu și confidențial și nu într-un tribunal de stat.
Arbitrajul face obiectul Legii de arbitraj și nu al unei legi de arbitraj de stat. Arbitrajul se va desfășura în fața unui arbitru comercial cu o experiență substanțială în soluționarea litigiilor privind contractele comerciale din partea Asociației Americane de Arbitraj (“AAA”). După cum este modificat prin prezentul acord și dacă părțile nu au convenit altfel în scris, arbitrajul va fi guvernat de Regulile de arbitraj comercial ale AAA și, în cazul în care arbitrul le consideră aplicabile, Procedurile suplimentare pentru litigiile legate de consumatori, disputele colective.

Trebuie să respectați următoarele reguli: arbitrajul este confidențial și nici tu și nici Beaconit nu puteți divulga existența, conținutul sau rezultatele oricărui arbitraj, cu excepția cazului în care acest lucru este cerut de lege sau în scopul executării hotărârii arbitrale, și fiecare parte va plăti onorariile și cheltuielile proprii ale avocaților.

Fără a aduce atingere celor de mai sus, fie dvs., fie Beaconit puteți formula o acțiune individuală în instanța penutr revendicări minore. În plus, pretențiile de defăimare, încălcarea Legii privind frauda și abuzul prin calculator și încălcarea sau delapidarea brevetului, a dreptului de autor, a mărcii comerciale sau a secretului comercial al celeilalte părți nu fac obiectul prezentului acord de arbitraj. Aceste revendicări vor fi aduse exclusiv în instanțele de stat. În plus, în ciuda acestui acord de arbitraj, oricare dintre părți poate solicita o ameliorare justă de urgență în fața instanțelor judecătorești de stat pentru a menține status quo-ul în așteptarea arbitrajului și prin prezenta acceptă să se supună jurisdicției personale exclusive instanțe acest scop. O cerere de măsuri provizorii nu este considerată renunțare la dreptul de a arbitra.

În cazul în care o parte din această prevedere arbitrală este considerată ca fiind nevalabilă, inaplicabilă sau ilegală sau care contravine regulilor și procedurilor, atunci restul acestei dispoziții arbitrale va rămâne în vigoare și va fi interpretat în conformitate cu termenii ei ca și cum ar fi nevalabilă, inoperabilă, ilegală sau contradictorie și nu a fost inclusă aici. Această dispoziție de arbitraj va continua să rezilieze prezentul Contract și terminarea contului dvs. Beaconit.

 

Forța Majoră

Beaconit.ro nu va încălca acordul și nici nu va fi răspunzător pentru întârzierea în executarea sau neîndeplinirea oricăror obligații care îi revin în temeiul acordului, în cazul în care o astfel de întârziere sau eșec rezultă din evenimente, circumstanțe sau cauze care nu sunt controlate în mod rezonabil. În astfel de circumstanțe, termenul de executare se prelungește cu o perioadă echivalentă cu perioada în care executarea obligației a fost întârziată sau nu sa efectuat.

Diverse

Acesta este întregul domeniu de aplicare a prezentului acord; nu există alte garanții, termeni, convenții sau obligații între Beaconit și dvs., altele decât cele prevăzute în acord.

Nici o modificare sau modificare a Contractului nu va fi valabilă decât dacă ați fost de acord în unanimitate și în mod expres către Beaconit și în scris.

Prezentul acord este guvernat de legile statului Român, fără a se ține seama de conflict între legi.

În cazul în care o prevedere a acordului devine sau este declarată de o instanță drept ilegală, inaplicabilă sau nulă, Contractul va continua să fie în vigoare și fără efect, fără prevederile menționate, iar Beaconit.ro împreună cu dvs. vor înlocui dispoziția menționată anterior prin prevederea care este în conformitate cu legea și reflectă cât mai aproape de dispoziția nevalabilă.

Termenii și condițiile stabilite în Convenția Organizației Națiunilor Unite privind vânzarea internațională a mărfurilor (CISG) sunt în mod expres excluse.

Renunțarea la orice încălcare a prezentei prevederi nu va fi considerată o renunțare la orice altă încălcare a prezentei.

Back To Top