skip to Main Content

10 Top studii de caz pentru folosirea beaconilor in spitale

10 Top Bluetooth Tag Uses in Healthcare

Administratorii spitalelor au multe de care să se îngrijească. Ei trebuie să țină evidența echipamentului, să asigure conformitatea, să-și susțină angajații și, desigur, trebuie să aibă grijă de pacienți. În timp ce cercetăm pentru hârtia noastră albă despre etichetele Bluetooth în domeniul asistenței medicale, am compilat 10 moduri diferite în care spitalele pot folosi balize. Spend playtime with jogos que dão dinheiro de verdade Aici sunt ei.

Monitorizarea activelor/bunurilor în mișcare

Cea mai evidentă și, posibil, cea mai favorabilă utilizare a tehnologiei Bluetooth în domeniul asistenței medicale este de a construi un sistem complet de urmărire a activelor. Nu este nici un secret: spitalele sunt scumpe. Și este ușor ca echipamentul să dispară. Studiile au constatat că spitalele vor achiziționa 10-20% mai mult echipament decât este necesar doar pentru că personalul are adesea dificultăți în localizarea și utilizarea bunurilor.

Urmărirea activelor utilizează beaconi instalați în jurul anumitor aripi sau clădiri pentru a localiza fiecare dintre aceste elemente și chiar pentru a le urmări în timp real. Data viitoare când un medic are nevoie de un anumit instrument, tot ce trebuie să facă este să verifice o aplicație dedicată și să vadă unde se ascunde echipamentul.

Intrare automată și acces

Este ușor de uitat că securitatea este un aspect important al managementului spitalicesc. Există întotdeauna mai multe clădiri și aripi și niveluri diferite de drepturi de acces. Pentru zonele sensibile, spitalele pot folosi beaconi pentru a automatiza accesul la intrare. În loc să ai chei pentru toate astea care sunt ușor de pierdut mai bine utilizați carduri de identitate și verificări fizice ușor de efectuat. Cardurile Beaconi permit managerilor să atribuie drepturi foarte specifice fiecărei persoane. În primul rând, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la un beacon lipsă sau să cumpărați alții noi de fiecare dată când modificați drepturile de acces.

Conformitate în urmărire activelor&pacienților și înregistrarea lor

Conformitatea datelor este încă un obstacol uriaș pentru industria medicală. Datele sunt generate mai repede decât până acum, iar spitalele au dificultăți în menținerea practicilor sigure. Beaconii pot fi folosiți ca protecție împotriva datelor accesate necorespunzător. Medicii raportează adesea accesarea datelor lor de lucru de la computerele neautorizate. Restricțiile bazate pe proximitate pe fișiere pot ajuta la păstrarea datelor în locul potrivit și în mâinile cui trebuie.

Generarea de date

Cine merge? Unde? Cum performează angajații? Beaconii din domeniul asistenței medicale fac mult mai multe înregistrări sau trimit notificări. Ei generează date valoroase pentru a ajuta spitalele să funcționeze mai bine în viitor. Cel mai important, acest lucru poate ajuta pe toți cei care folosesc sau conduc un spital. Vizitatorii pot beneficia de îndrumări exacte către destinația la care au nevoie să ajungă. Administratorii pot beneficia de date foarte clare despre eficiența spitalizării. Managerii pot optimiza mediul de lucru pentru angajații lor iar medicii și asistenții medicali pot experimenta o mai bună planificare și programare din cauza datelor.

10 Top Bluetooth Tag Uses in Healthcare

Îmbunătățirea siguranței pacientului

Personalul din spitale trebuie să aibă grijă de ponderea pacienților cu risc. Pacienții confuzați sau cei care au nevoie de asistență permanentă necesită supraveghere atentă, dar acest lucru nu este întotdeauna posibil într-un cadru aglomerat. Beaconii pot oferi un nivel suplimentar de protecție prin urmărirea acestor pacienți și prin asigurarea că nu intră în zone periculoase. Prin implementarea declanșatoarelor, un pacient care iese din zona proprie ar declanșa automat o alertă, anunțând orice personal relevant sau chiar pe cel din zonă.

Acces rapid la cel mai apropiat medic

Atunci când este nevoie de intervenția unui medic, de obicei este nevoie foarte urgent. În loc să apelați un medic din cealaltă parte a clădirii sau să căutați fizic cea mai apropiată asistență, aplicațiile de proximitate pot găsi și notifica imediat personalul cel mai apropiat. În aceste situații, proximitatea este de cea mai mare importanță, iar știind exact cine este la 1 minut distanță și care este la 3 minute distanță poate face diferența.

Circuitul optim al pacientului

Doctorii și asistentele medicale văd mai mulți pacienți în fiecare zi. Sunt multe fișiere de urmărit. De asemenea, se mișcă mult peste tot în spital. Un caz de utilizare populară a beaconilor include capacitatea de a furniza dosarele pacientului relevante medicului în momentul în care intră în cameră. Acest lucru înseamnă că mai puțin timp este irosit în vânătoarea de fișe medicale. În mod similar, navigarea în interior poate ajuta pacienții să găsească camera potrivită într-o aripă mare, rapidă, și chiar să arate personalului cel mai rapid traseu pentru următoarea lor întâlnire. Întotdeauna va exista un număr mare de pacienți care se deplasează prin spital; utilizarea beaconilor înseamnă că toate aceste mișcări pot fi optimizate pentru viteză și confort.

Îngrijirea după vizita la medic

Pacienții preferă să aibă controlul datelor și opțiunilor lor medicale. De fapt, un studiu a constatat că 80% dintre pacienții diagnosticați cu o boală vor intra imediat în căutarea răspunsurilor. În lumea de astăzi, pacienții se așteaptă să aibă acces la tot felul de informații. Vor orice și tot ceea ce îi poate ajuta să se îmbunătățească – pot chiar să caute informații suplimentare pentru ai ajuta să înțeleagă și să-și evalueze obiceiurile și stilul de viață. De aceea, îngrijirea după vizita medicală este crucială. Prin trimiterea automată atât a datelor legate în mod specific de vizită, cât și a tuturor informațiilor relevante pentru a-i ajuta să se informeze corect, pacienții se vor simți mai confortabil și vor avea mai multe opțiuni de a acționa și de a avea o viață mai sănătoasă.

Navigarea la interior sau găsirea căii către destinație

Ați încercați vreodată să găsiți un automat de snacks-uri în timp ce vizitați pe cineva in spital? Navigarea la interior, înseamnă că utilizatorii vor putea să-și găsească drumul în interiorul spitalelor mari cu ușurință. Indiferent dacă caută un birou de lângă, o baie sau un traseu prietenos cu scaunul cu rotile, aplicațiile cu conexiune de proximitate vă pot ajuta. Pentru vizitatorii pe termen lung și pe termen scurt, această capacitate elimină stresul de a se pierde sau de a nu ști ce este disponibil în zona dvs. Spre deosebire de semnalele fizice, modelarea digitală poate fi ușor actualizată fără a avea nevoie de comandă sau de instalare de semnalizatoare de trafic.

Toate drepturile rezervate https://kontakt.io/blog

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Back To Top